NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
36. OTDK Műszaki Tudományi Szekció

Fontos információk (regisztráció, parkolás, étkezés)

Érkezés Bajára

Tömegközlekedéssel érkezők:
Köszönjük, hogy tömegközlekedést veszik igénybe! A vasút-, és autóbusz állomásokra való megérkezéskor a kihelyezett OTDK táblák segítenek az eligazodásban. 
Az állomásokról gyalogosan nagyjából 20 perc alatt elérhető a Campus épülete. 

Saját gépjárművel, vagy egyetemi kisbusszal érkezők:
Köszönjük, hogy a regisztráció során leadták a rendszámokat! A parkolás biztosítása az egyetemi parkolókra vonatkozik. Az egyetemhez tartozó parkolók igen gyorsan megtelnek, de a Campustól 1 perc sétára egy hatalmas terület áll rendelkezésre, melyet táblával jelzünk. Minden parkolónál biztonsági személyzet segíti a behajtást. Mivel Baja egy kis város így a távolságok is kicsik. A Campus belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően minden lefoglalt szálláshely max. 15-20 percen belül elérhető.Természetesen a szállások mellett is található parkoló korlátozott mennyiségben. Jó hír, hogy a város területén nincs fizetős parkoló! Hálásak lennénk, ha az autókat leparkolnátok az itt tartózkodásotok idejére.

Parkolás

Versenyző hallgatók, konzulensek, látogatók és buszokkal érkező vendégek részére: a Campustól kb. 100 méterre  található parkolóban

Zsűri és VIP részére  az egyetem területén 

OTDK feliratú buszok és a városnéző kisvonat menetrend szerint indulnak, melyek a városon belüli közlekedést segítik.  Információ a menetrendről a Kar épületében található Infópontokon!

Regisztráció

Az egyetemre megérkezve először a helyszíni regisztrációt kell elvégezni, mely az előadó hallgatók esetében az Oktatási Épület előterében, a zsűritagok, szponzorok és kiemelt vendégek részére pedig a Könyvtár előterében elhelyezett pultnál történik. A jelen lévő szervezői kártyát viselő hallgatók és kollégák segítenek a megfelelő regisztrációs pultok megtalálásában.

Hallgatói regisztráció és megközelítése: A workout pálya mellett elhaladva és/vagy a Campus udvaron át az oktatási épület régi bejáratánál

Zsűri, szponzori regisztráció és megközelítése Campus parkoló felől: Főbejáraton keresztül a Könyvtár előterében 

FONTOS! A 36. OTDK Műszaki Tudományi Szekcióval a helyszínen egyidőben zajlik az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) melynek középiskolás résztvevői vannak. Kérjük, hogy figyeljünk rájuk, figyeljünk egymásra!

A konferenciacsomag tartalma

A helyszíni regisztrációt követően mindenki kap egy előre összeállított konferenciacsomagot. A vászontáskában jegyzetfüzetet, tollat és a szponzori meglepetéseket helyeztünk el. A csomagban található még információ a szálláshelyekről, az előzetes regisztrációnál megadott időpontokra szóló étel- és italjegyek, valamint egy névre szóló badge és karszalag. Kérjük, a badge-et és a karszalagot minden résztvevő viselje a konferencia ideje alatt azonosítás céljából! A szálláshelyek elfoglalására a regisztrációt követően van lehetőségetek.

Étkezés

A konferencia ideje alatt a karszalagot viselő résztvevőknek naponta 2 főétkezést (ebédet és vacsorát) biztosítunk, melyekre az ebéd és italjegyek használhatók fel. Kérjük, hogy a jegyeket dátum szerint hozzák magukkal a helyszínekre. A reggeli a szálláshelyeken érhető el. Ezekre az igényt szintén az online regisztráció során lehetett jelezni.
A szerdai ebédre a Campus területén kerül sor négy helyszínen hallgatók részére az Aula és az Étterem területén, zsűritagok részére a Fsz. Aulában. Este hagyományőrző programmal egybekötött szabadtéri vacsorára várjuk a résztvevőket a Duna és a Sugovica holtágának torkolatánál található Türr István-kilátóhoz a Halászati Mini Skanzen területére. (hagyományőrző programok: néptáncbemutató, táncház, hajómalom megtekintés, szalámikóstolás és megcsodálható a gyönyörű bajai naplemente) DressCode: sportos és laza, réteges öltözés. (szabadtéri rendezvény) 21.30-kor fáklyákkal világítjuk be a Sugovica partját, és közösen sétálunk végig a Borbíró sétányon a Víziszínpadig. A bátrabbak vízre is szállhatnak a rendelkezésre álló sárkányhajókkal és egyéb vízi járművekkel.
Csütörtökön az ebédre szintén a Campus területén kerül sor, este pedig a zsűri tagjait a kimerítő értékelést követően a Malom Clubban megrendezett fogadásra várjuk, a hallgatókat pedig az impozáns és méltán híres Duna Hotel Pacsirta Éttermébe invitáljuk. 22.00 órától a belváros szívében, a Halászparton található Story Bárban folytatódhat az éjszaka.

Kérjük, minden étkezésre hozzák magukkal az étkezési- és italjegyeteket!!!!

OTDK infóvonal

+36 30 010 2222