NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
36. OTDK Műszaki Tudományi Szekció

Kurdi Kristóf beszámolója az OTDK Műszaki Tudományi Szekcióról

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kar építőmérnök szakos hallgatója vagyok, ezen belül vízellátás-csatornázás szakirányon tanulok. Először vettem részt OTDK-n. Dolgozatom a neurális hálóval történő szennyvíztisztítás modellezéséről szól. Karches Tamás, a konzulensem három témát javasolt, amelyek közül a legújszerűbbet választottam.

Nagyon jól éreztem magam, megismertem más szakirányon tanuló hallgatókat. Azt remélem, hogy sikerült olyan kapcsolatokat kialakítani, amelyeket a jövőben, a szakmai életben is kamatoztathatok. Természetesen a későbbiekben szeretném folytatni a kutatást, a dolgozatom témájában. Célom, hogy az elvégzett kutatásnak a gyakorlatban is legyen haszna.

Különösen jó volt új embereket megismerni, ugyanis a hétköznapi életben ritkán találkozom OTDK-ra készülő emberekkel, érdekes megismerni az ő gondolkodásmódjukat és hogy mivel készültek, milyen karriert terveznek, milyen ambícióik vannak. Összességében azt gondolom ez is egy mértékadó inspirációt nyújtott számomra, hogy folytassam a kutatásom.

 


Címkék: Hírek